Nsa Declassified Radio Uitzendingen Vanuit De Ruimte

Nsa Declassified Radio Uitzendingen Vanuit De Ruimte
12 juni 2011 - Dr Howard H. Campaigne 's document waarin de NSA (National Security Agency) poging om te analyseren en te ontcijferen een radio-uitzending, dat ergens in de ruimte. Het document werd onlangs vrijgegeven.

De transmissie werd ontvangen in stukken die de NSA overweegt eenheden, over te gaan tot de staat dat de eenheden van de transmissie werden meerdere keren herhaald. Dr Campaigne het document voegt hieraan toe dat het bericht was een soort van seri"ele code met behulp van letters van het alfabet de aan te wijzen waar het bericht gevarieerd gegeven. De serial code werd meestal gebruikt als referentie.

Dr Campaigne het document is een van de vele recent vrijgegeven rapporten en documenten die de NSA onlangs vrijgegeven. Andere documenten zijn rapporten van inlichtingendiensten, archieven terug naar stretching v'o'or de Eerste Wereldoorlog tot de jaren 1960, het begin van de ontwikkeling van de technologie (met name die van computers), en diverse meldingen van UFO's.

De verslagen over UFO's en buitenaardse wezens beweren vaak dat ongebruikelijke waarnemingen zijn iets banaals, zoals een ballon. Echter, veel van het lichaam van de documenten is geredigeerd, black-out woorden en paragrafen rommel de pagina's. De oorsprong van deze UFO-meldingen vari"eren van Communications Intelligence en COMNAVSECGRU, Naval Security Group Command, evenals verslagen van UFO-waarneming door de Joint Chiefs of Staff, het Department of State, en de marine.

De NSA beweert dat de vrijgave van deze documenten werd veroorzaakt door de civiele rechtszaak "Citizens Against Unidentified Flying Objects Geheimhouding v. National Security Agency" uit 1980. Geschillen van de zaak de oorzaak van de NSA te lokaliseren en derubriceren een aantal documenten met betrekking tot UFO's. Onder de documenten die worden vrijgegeven in directe relatie tot de burgerlijke rechter zaak zijn van een Air Force Research verslag met betrekking tot het "Roswell-incident", een Defensie Documentatie Centrum bibliografie van UFO-rapporten en andere documenten over UFO-gerelateerd onderzoek.

Op hun website van de NSA zegt dat deze versie van de documentatie is alleen de eerste partij in de geplande 2 jaar durende project. De vrijgegeven documenten zal worden gehandhaafd door NARA en beschikbaar voor evaluatie op het Nationaal Archief in College Park, Maryland en een lijst van documenten is beschikbaar op de NSA website, waar er ook meer informatie beschikbaar.www.Latest-UFO-Sightings.net (c) 2011

0 comments:

Post a Comment